Saturday, April 06, 2013

Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

Wrote by Lynn Easyanz at 12:20 AM
Assalamualaikum,
haa..susah nk mencari segmen yg menarik minatku ini..a bit cerewet kau..
then suddenly while sibuk stalk ke blog-blog org..terjumpa lah segmen yang begitu santai dtgnya dr mamat dlm banner bawah nie ha..actually,i tak tau lak ape nama dia..tp blognye nama 'Lelaki Ini'..so should i call you 'Lelaki Ini' wahai yang empunya segmen?apa-apalah..janji rock..ok..uols nk join?as usual,klik on banner okies dokies;-)
anyway i'm your blog's follower yang ke 502 yer wahai encik Lelaki Ini..
ok i'm done..simple and sempoi..segmen yang mcm nie yg kita cari...terbaek wokKkK...

so uols..mane-mane yang nk tambah kenalan.nk memeriahkan lagi dunia blog nie..ha jom ler join..ape tunggu lagi...slamat bersegmen uols..

Wassalam :D


bingkisan LyNn : jarang jumpa lelaki yang suka menulis nie ha and cara penulisan diorg pun lain dr kita blogger perempuan nie..so mmg suka terjah and skodeng blog diorg..


8 comments:

Lelaki Ini said...

thanks sgt2 sebab join ok!
nanti jmput2 lah tengok blog sy tok tgk bloglist, ok!
:)

Lynn Easyanz said...

same-same kasih ;-)

Hanif Idrus said...

Datang dari segmen ....
Salam kenal tapi kalau dah kenal it OK..heheheheh
Ini ayat copy paste...sebab banyak nak blogwalking dari segmen ini..
Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

Lynn Easyanz said...

salam kenal jgk Hanif..tak knal..nie baru kenal..hehe..slamat bersegmen jgk..

deno said...

deno datang dari segmen LELAKI INI :)

www.dayangdeno.blogspot.com

Iena Gie said...

Salam.. dari segmen sama..dah follow sini juga.. jemput follow kita pula ye (^__^)
http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

wantie said...

saya buat benda ni di blog anda

1) blogwalking
2) follow

Kalau dah Follow before this, saya akan
1) blgwalking

BTW salam kenal. dari segmen yg sama.

M Hakim Faiz said...

Late blog walking...

visit back

Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

 

Design by LyNn Easyanz