Sunday, April 21, 2013

Dear My Love

Wrote by Lynn Easyanz at 2:57 PM
Assalamualaikum,
Marah itu mudah,sabar itu indah..
Sape sini tak pernah marah..mmg mudah utk marah kan..betul tak?betul tak?
tp mcm mana pulak nk bersabar?dh kena marah dh kena maki for sure nk lawan balik kan?rasa geram jer,marah jer kan?kan?most of us mmg mudah memilih utk lawan blk..marah balik maki balik..at the end sedar tak yg kita sama jer mcm org yg marah and maki kita tadi?haaa..itu yg tak nak tu..
tgk tu..sape bersama kita bila kita marah and sape pulak yg bersama kita bila kita bersabar?so SIAPA PILIHAN UOLS?MALAIKAT atau SYAITAN???haaa..tak rugi kan..always pesan pada diri i sendiri.and my family...tak rugi uols..kwn lagi byk kita dapat musuh insyaAllah tak de..islam itu indah uols;-)

Wassalam and Happy Weekend uols!!


bingkisan LyNn : untuk yg selalu marah-marah,maki-maki org tu..berubahlah..merugikan diri sendiri jer uols..peace no war..ngee :D

2 comments:

Lelaki Ini said...

dulu sy pemarah.. skrg dah makin kurang.
alhmdulilah.

Lynn Easyanz said...

really?bgsla..elak-elakkan ler sifat camni kan...

 

Design by LyNn Easyanz