Tuesday, April 09, 2013

Lan todak konon!Lanc_u adalah!hehe..

Wrote by Lynn Easyanz at 11:06 PM
Assalamualaikum,
Dah tgk video di atas tu?dah?dah?ape perasaan uols?ohmy..marahnye tgk!dasar budak-budak low IQ!gi sekolah buang duit mak bapak,bg semak sekolah jer..yang tau nk blagak je gi sekolah ha..tnya 1x1 pun blum tentu boleh jwb gayanye tu..

apelah perasaan mak bapak diorg nie kalo tgk video nie ek?ni adalah pewaris-pewaris negara masa akan datang..aduuh..ape perasaan uols bila tahu bakal-bakal pemimpin org-org yg mcm nie?ape nak jadi diorg nie?sampah masyarakat betul!!HARAP SGT DI TANGKAP SEKOR-SEKOR BUDAK-BUDAK YANG MEMBELASAH TU DAN DAPAT BG PENGAJARAN YANG SEPATUTNYA!!stakat hantar gi juvana trus,tak jalan dh nie..better di hukum terlebih dahulu..bg sebatan yang perit biar 2,3 bulan terlantar atas katil tak leh gerak.baru ade akal todak ke tidak!!!!!!..erghh marahnyer!!

ade sape-sape tau sekolah mane nie?aduuh..sedihnyela i tgk..mcm nk nangis pikirkan budak yang di belasah tu..berani jamin,budak tu balik tak citer kat family pun yg di di belasah..tp bodohnyerla yang belasah tu..nak jadi famous pun agak-agakla..byk cara lain lagi dek oi..siap kau upload lg videonye kan?bijak sgtlah tu?bangga la jd Lan todak kononnyer?

PIHAK POLIS HARAP DAPAT AMBIL TINDAKAN SECEPAT MUNGKIN SEBELUM PERKARA NIE MEREBAK DAN MENJADI PERKARA BIASA DI KALANGAN MASYARAKAT TERUTAMA SEKALI DI KALAGAN PELAJAR SEKOLAH..

seriously kalaulah budak-budak tu ade depan i skang nie,mmg sepantas kilat ke terajang tepat kat anu masing-masing biar tak berzuriat terus!!arghhh!!marah nie!

pada adik yang di belasah tu,akak harap tak de kecederaan yang di alami yer dik..huhu uwaaa :'(
sabar dik,doa byk-byk supaya di lindungi dari segala musibah yer dik..anggap apa yang jd nie ada hikmahnye..everything happen for a reason dear..jgn jadi mcm diorg,jgn ade niat nk membalas ape yang dh diorg buat..nanti tak ade bezanye adik dgn diorg tu sume ok..blajar rajin-rajin so that boleh jd manusia yang berguna utk keluarga,bangsa dan masyarakat..(haa..dh mcm bermanifesto dh kau ha..adui..emo terlbih dh ni..haha)

oklah that it..Wassalam..


bingkisan LyNn : harap dpt info berkenaan kes nie dlm masa terdekat..PLEASE PDRM!!!


2 comments:

deno said...

budak-budak skrg.. mcm2 kan.. dulu rasanya tak la seteruk mcm ni... -_-

p/s: insyaallah deno akan buat tutor tu.. sbnrnya dah ramai minta buat tutor, tapi deno belum buat.. nanti deno akan buat.. tungguuuuu... hehe:)

michelle De hunny said...

ada sorang si pukul ada blog jugak.
wow banyak komen2 hangat.haha..
dasat budak2 sekarang ni.
kita yg nenek ni pun mereka buli.
ekekeke..

done follow.
blog u pun cantik :)

 

Design by LyNn Easyanz