Saturday, October 13, 2007

a story about...

Wrote by Lynn Easyanz at 4:11 PM 2 comments
hari nie raya pertama utk thn 2007...dlm byk2 raya..raya thn nie la aku xseronok sgt...seronok ada dgn family tu mmg la..but..keseronokkan yg lain..yerla...thn nie tak balik raya kampung kt penang...raya kt kl ja..huhu..dh tu..byk benda yg aku blaja sebelum beberapa hari tibanya raya..huhu..sedey beb..tp tak reti dah nk feeling2...huhu...gua simpan dlm hati ja beb...yg pasti...kesedihan hari ini adalah utk kegembiraan di hari yg mendatang...harap2 sgt mcm tu lah...hukhukhuk...
erm...tak balik penang raya so tak dpt la pi umah tok cik..suppose selalu tiap kali raya 1st...adik beradik suma kumpul situ..have a lot of fun there..seronok..tp ada gak yg oritenya aku tak dpt pi sana...heheh..tak payah nk ngadap muka salah sorg adik beradik aku laa...tak tau pangkat apa depa nie aku tak tau nk panggil...main panggil nama ja...erm...gaduh dgn dia seingat aku thn 2005..huhu..sampai skang tak sembang2...tp dia dh pun minta maaf kat aku..cuma aku ja..keras hati...erm...mmg la..kalo diikutkan..settle dh..tp aku xbleh lupa dia ckp aku LESBIAN!!!...eee...geramnya aku...rasa tak da maruah ja masa cerita tu tersebar.rasa kotor!!rasa terhina sgt2!!..so..aku tak rasa boleh baik dgn dia mcm sebelum nie..huhuh...ops..dh lari topik rasanya..ok tukar balik
conclusionnya..raya thn nie mmg kurang serinya..ini komen bg diri aku,bg pihak aku,bg perasaan aku laa....raya thn nie byk buat aku sedih...terutamanyaa..thanks to 'u'.i'll never 4get everything..thanks a lot.....huhu...aku bila sedih aku suka nyanyi.sa dat i feel feel good.so org takkan tau aku tgh sedih sebenarnya.jd pada mereka2 di luar sana..kalo tgk aku tgh nyanyi pasni..paham2 je la tuuu....hehehe...wahahaah...miahahah.huhuhu...hihih..kehkehkeh..waaa...uwaaaa.....oklah..aku nk tido dulu..esok raya kedua..aku nk kena bangun awal plak coze we got a trip to cameron highland...huhu...wassalaaaaaaam..
 

Design by LyNn Easyanz