Tuesday, April 30, 2013

"Segmen: Blog Paly ajak masuk bloglist"

Wrote by Lynn Easyanz at 11:59 PM 0 comments
Assalamualaikum,
Alahai harap sempat ler join..tarikh tutup segmen nie 30 April..i lak baru tau segmen nie at 11.50pm on 30th  Aprill ok...menggelabah kau tulis entry..haha..hey Encik Paly..hopefully acceptable la yer..huhu..

so to those yg nk join gak segmen yg camni..just hit on the banner above orite!!!
i suka segmen-segmen yg camnie..mmg tak de hadiah but niat i nk tambah kenalan..so uols yg nk tambah or nk cari kwn-kwn blogger yg baru leh la join yeeeer....

Selamat Bersegmen uols!!


bingkisan LyNn : those yg join rajin-rajin la menegur yer..and keep in touch slalu..

tetamu kpd yg teristimewa ;-)

Wrote by Lynn Easyanz at 11:05 PM 0 comments
Assalamualaikum,
 Sepatutnye cite nie dh lama post..tp di sebabkan kemalasan mengupload gambar..so asyik delay jelah jwbnye..
Alhamdulillah tahun nie ramai lah jgk kwn-kwn terdekat i yang berjaya menjadi tetamu Allah..syukur and happy kat diorg..i je la bila lagi kan?doakan la i yer uols.. kat diorg yg gi tu i selalu pesan jgn lupa doakan utk i..hihi..hopefully diorg tak lupa ler..doa i dpt jadi tetamu Allah sebelum tutup mata pun jadi ler..tak mintak byk pun..hehehe...
kawan seDiploma
cik Ana a.k.a Ms.Ana..
kwn Netball during my Degree..hello of course ler yg girl tu takkan itu arab kot!..Netball ok got it?haha..same-same rock dgn i dulu..but now Alhamdulillah she's change..wish for me dear..

tak dpt gi,tgk org gi pun dh syukur,happy and tenang sgt..hurmm..niat i nk gi dlm tahun nie jgk!!! dgn parents i if possible or early nxt year..mampu ker?hukhuk...mudah-mudahan di permudahkan..insyaAllah....amin,amin..
so that's it..


bingkisan LyNn : .rezeki Allah itu PASTI bukan insyaAllah ok..yg penting sentiasa syukur dan sabar ;-)


Monday, April 29, 2013

Manusia Syaitan ....

Wrote by Lynn Easyanz at 12:26 AM 0 comments
Assalamualaikum,
Hari ni i feel sad..so sad..huhuh..
tak suka rasa yg mcm nie..i jarang gaduh but hari ni i dah 'meletop' tak tertahan lagi rasanya..
slalu i post ttg kawal rasa marah,elak hasad dengki,jgn takbur and mcm-mcm lg lah...semuanya tu peringatan utk diri i sendiri jgk...selalu sgt remind diri nie jgn jadi mcm tu..tp mlm ni..huwaa..finally meletop jgk...and i hate this feeling...syaito0o0o0n!!!!!!!!!!!

Prinsip i..biar org kutuk,hina or ganggu i but not my family..
dh lama tahan,pendam,istighfar tahan kemarahan dlm diri nie..huwaaa...rasa bersalahnya bila dh meletop camnie..oh my!!jahatnya aku!!!pls la Ijan oi,control your temper!!istighfar selalu bila dh marah sgt tu blh tak??respect la sikit!!skang kan dh jd mcm ni..jd tak best,moody je kan??rasakan laa!!!huwaaa:((

to whom it may concern..
IJAN MINTAK MAAF SGT-SGT..HUWAA..I DIDN'T MEAN IT...IJAN MINTAK MAAF..IJAN SYG  _ _ _.... it just i lost my temper just now...truth is I LOVE YOU..i do respect you..FORGIVE ME !!!!!!!!:((

nothing much to say..speechless and moody..hurmm..
Wassalam:(


bingkisan LyNn : jarang nk marah-marah..jd camnilah once skali meletop..erghh!!!!!

Sunday, April 28, 2013

Gamers pls share !!!

Wrote by Lynn Easyanz at 6:15 PM 0 comments
Assalamualaikum,
Hello uols..lamanye tak update blog..hukhuk..masa semakin mencemburui diriku ini..
so petang nie barulah rasa berkesempatan nk berblog..but mcm kekeringan idea pulak..
haha..mcm-mcm ah kau Lynn oi..

Actually bukanlah busy ape pun..sibuk layan Candy Crush Saga je kot!!wakaka..addict dh uols..tu lah..stress ok tak lepas-lepas lg nie..geraaaam!!!perluke  moves pun nk di limitkan?life dh ler..moves xyah ler..btol tak?hahah..sampai hangat laptop layan game jer..ni gara-gara psp i rosak uols..sob,sob...:(

Anyway uols dh smpai level bape ek?ade tips tak?ce share,ce share skit...ade cara nk menipu tak main game nie?hahah...pun boley...

Wassalam :D


bingkisan LyNn : semua game pun layan..haha..thrill or tak tak penting..janji game..wakaka..

Wednesday, April 24, 2013

Friendly Reminder utk PRU-13 !!!!

Wrote by Lynn Easyanz at 3:50 PM 3 comments
Assalamualaikum uols!!!
E-day smakin hampir...dh ready dgn pilihan masing-masing?dh wat keputusan yg betul?good-good..
mcm-mcm helah,tipu muslihat,karenah,khabar angin yg keluar di saat-saat genting mcm nie kan..so..sbg seorg rakyat yg berwibawa dan prihatin kata kau..hahah..i nak share something dgn uols...

ok just a friendly reminder :- 


Undi uols di kira batal dan tidak sah sekiranya Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) mendapati ada tanda pada kertas undi selain daripada tanda-tanda yang perlu (iaitu tanda PANGKAH) untuk membuang undi.


Pada PRU ke-13 ini, pegawai SPR akan menandakan jari telunjuk kiri anda dengan dakwat kekal sebelum anda membuang undi anda. SO PLEASE BECAREFUL dengan kertas undi uols ok so that dakwat basah di jari telunjuk kiri uols TIDAK MENGOTORKAN dan memberi tanda pada kertas undi uols... 


I tujukan reminder nie to all voters especially warga-warga emas dan pengundi kali pertama..as a first time voter,byk yg uols tak tau kan..so please do some research sblm keluar mengundi supaya tak melakukan kesilapan semasa mengundi..nak ke?gi undi beratur pjg-pjg,penat,berpeluh..tup,tup undi batal gitu sebab ada kesilapan-kesilapan kecil yg tak di sangka such as yg di nyatakan di atas..nak ke?haaa..so hati-hati orite..!!

Wassalam..


bingkisan LyNn : undi gunakan akal bukan nafsu..SELAMAT MENGUNDI UOLS!!!!!


KIAMAT TAK AKAN BERLAKU........................................

Wrote by Lynn Easyanz at 1:11 AM 0 comments
Assalamualaikum,
lama jgk tak berkesempatan nk update blog..am getting busy yaw and happy with it..eheh..
so tonight suddenly mata tak nantoks plaks..so..terasa nk share something yang sgt penting to all muslim out there...especially diriku sendiri...wake up call dude.

ingat lagi kita pernah di gempar dgn khabar angin yang mengatakan dunia akan kiamat pada tahun 2012 tak?tahun lepas kan?skang dh tahun bape?2013 kan?kiamat ker?ha?ha?jwb ler!!..biasa tuu..suke ngarut tau..hehe..haa..mcm-mcm betul karenah manusiakan..dh tak de keje..wat citer karut camni siap buat movie bagai uols!!choii..tak yah la uols nk percaya ape je khabar angin mengenai kiamat nie.unleeeeeeess...........read this :-




KIAMAT TAK AKAN BERLAKU SELAGI TANDA-TANDA INI BELUM MUNCUL :-> 

  1. Kemunculan Imam Mahdi
  2. Kemunculan Dajjal
  3. Turunnya Nabi Isa (AS)
  4. Kemunculan Yakjuj Dan Makjuj
  5. Terbitnya matahari dari Barat ke Timur
  6. Pintu pengampunan akan ditutup
  7. Dab'bat al-Ard akan keluar dari tanah & akan menandai muslim yang sebenar2nya
  8. Kabus selama 40 Hari akan mematikan semua orang beriman sejati shj mereka tidak perlu mengalami  tanda2  kiamat lainnya
  9. Sebuah kebakaran besar akan menyebabkan kerusakan,
  10. Pemusnahan Kabah,
  11. Tulisan dalam Al-Quran akan lenyap,
  12. Sangkakala akan ditiup pertama kalinya binatang2 & org2 kafir yang tersisa akan mati, semua gunung & bangunan akan runtuh
  13. Tiupan sangkakala yang kedua kalinya akan membangkitkan semua ciptaan Allah & bertemu di dataran  menuju saat penghakiman mereka.. Dan Matahari akan mendekatkan dirinya ke bumi
gambar sekadar hiasan uols..but di hari kiamat kelaks,bumi akan di gulung seperti tikar..renung-renungkan dan selamat berfikir..;-)

HAAA..so pasnie tak yah ler nk ngarut mcm-mcm hal ler okay..kita sedia maklum dh kan?so jgn susah hati..sama-sama kita mengharap yang terbaik okay..just share dgn uols..and hope uols leh share dgn kenalan-kenalan yang lain plaks sebab Nabi MUHAMMAD SAW kata,"Barang siapa yg mengingatkan ini kepada orang lain, akan Ku buatkan tempat di Syurga baginya pada hari penghakiman kelak"...tak nak ke uols???so apa lagi....kongsi dan sebarkan bersama..

Wassalam :D


bingkisan LyNn : takut,gerun bila baca,fikir dan renungkan tanda-tanda kiamat nie kan..huhu..

Sunday, April 21, 2013

Dear My Love

Wrote by Lynn Easyanz at 2:57 PM 2 comments
Assalamualaikum,
Marah itu mudah,sabar itu indah..
Sape sini tak pernah marah..mmg mudah utk marah kan..betul tak?betul tak?
tp mcm mana pulak nk bersabar?dh kena marah dh kena maki for sure nk lawan balik kan?rasa geram jer,marah jer kan?kan?most of us mmg mudah memilih utk lawan blk..marah balik maki balik..at the end sedar tak yg kita sama jer mcm org yg marah and maki kita tadi?haaa..itu yg tak nak tu..
tgk tu..sape bersama kita bila kita marah and sape pulak yg bersama kita bila kita bersabar?so SIAPA PILIHAN UOLS?MALAIKAT atau SYAITAN???haaa..tak rugi kan..always pesan pada diri i sendiri.and my family...tak rugi uols..kwn lagi byk kita dapat musuh insyaAllah tak de..islam itu indah uols;-)

Wassalam and Happy Weekend uols!!


bingkisan LyNn : untuk yg selalu marah-marah,maki-maki org tu..berubahlah..merugikan diri sendiri jer uols..peace no war..ngee :D

Thursday, April 18, 2013

baca sampai HABIS if tak,disana MENYESAL !!

Wrote by Lynn Easyanz at 12:19 AM 3 comments
Assalamualaikum,
Feeenatnyelah ini hari but fun..syukur alhamdulillah..
kwn-kwn..uols ever heard about ISTIDRAJ?tau apa itu istidraj?
someone around me sekarang adalah istidraj so i think it is good for me to share with uols so that kita semua terpelihara dari sifat nie..

Maksud Istidraj ialah pemberian nikmat Allah kepada manusia di mana pemberian itu tidak di redhaiNya.
hello hidup kalau tak dpt redha ibu ayah pun hancurlah hidup beb..apatah lagi nie redha Pencipta kita ok..takutnye la jadi mcm nie..

Manusia Istidraj nie ialah manusia yang lupa daratan..alpa dgn nikmat yang Allah berikan.walaupun dia buat maksiat (cth:bersekedudukan dgn yg bukan muhrim),dia merasakan Allah menyayanginya..mereka nie memandang hina kepada org yang beramal ibadat pada Allah..ckp kat org dalam hati tak ada iman but actually dirinya sendiri seperti yg dikata..Sebernarnya kadang-kadang Allah memberikan nikmat yang byk adalah dgn tujuan untuk menghancurkannya..
antara harta dunia yg membutakan hati;-)

Buktinya..Tak ade manusia hari nie yg sekaya Qarun..Akhirnya dia ditenggelamkan bersama-sama hartanya sekali hanya sebab terlalu TAKBUR..so kalau kita kaya,jangan mudah sangka Allah sayang,Qarun lagi kaya ok but at last ape jadi?binasa jugak.
Namrud pula cuba bakar Nabi Ibrahim..betapa  besar pangkat Namrud?tp dia begitu sombong dgn Allah..sombong kt sini termasuklah jgk tak buat perkara basic as a muslim which is solat 5 waktu,kejut subuh tak nak bangun,solat Jumaat tak pergi utamakan anak melebihi Allah..dh promise dgn anak nk bg birthday present so i kena tunaikan jgk..hello..after Jumaat tak blh ker?mengguna kalimah-kalimah suci al-quran dan nama Allah namun tidak patuh dan tidak akur akan perintah Allah which is hipokrit..depan org ramai zikir itu ini,takbir raya pun tak sabar nak join,upacara korban sempena raya korban tak sabar nak join..tp blk rumah,yg wajib jauh skali nk buat apatah lagi yg sunat..akhirnya akan binasa seperti Namrud ini..Namrud menemui ajalnya hanya dgn seekor nyamuk ok..
binasa dgn harta sendiri

Conclusion is kalau nak selamat,hidup kita mesti ada pegangan..bila tujuan hidup kita untuk cari keredhaan Allah nescaya selamatlah kita di dunia dan akhirat...bukan kaya yang kita cari dan bukan juga miskin yg di cari..tapi redha Allah itu yang di nanti..
'ada aku kisah semua tu?skang aku byk wang so?'
ngeh,ngeh,ngeh...



bingkisan LyNn : jgn bongkak dan takbur disaat kau berada di atas..di khuatiri nanti kaki pengemis menjadi sanjunganmu di saat kau di bawah...(peeergh...ayat i sendiri nie xde copy paste punya..dh mcm sasterawan negara la plak rasanya..haha)

Monday, April 15, 2013

Parents vs. Anak Nakal

Wrote by Lynn Easyanz at 5:36 PM 1 comments
Assalamualaikum,
tak nak ckp byk..baca nie

Jwapan kepada mereka yang mengeloh anak anak yang nakal

"lihat diri dan hubungan dgn Allah dan ketaatan pada suami. Beri kasih sayang dan jgn marah anak anak kerana mereka ahli syurga dan Nabi Muhammad saw amat menyayangi kanak kanak. Kurangkan kedegilan kita kepada Allah insyaAllah anak anak kurang degil dengan kita. Jaga Allah dan ALlah akan jaga kita"


see..melentur buluh biar dr rebung..why i share benda nie plak kali nie?i ade anak ker?
anak kucing ramai..hihihi...tak de..i seronok nk kongsi benda nie demi utk generasi kita akan dtg jgk..btol tak uols?sekarang nie raaaaaamai yg mak bapak complain anak-anak diorg nakal nauzubillah kata kau..tp ada jgk yg nakal tapi wat-wat tak nampak..heee..tak pe..kita faham..sygkan anak katanye..

jgn marah anak bknlah bermaksud lgsg tak melarang anak buat apa pun even benda tu salah..maksudnya berpada-pada..ingat setiap kata-kata seorg ibu tu,doa utk anaknya..power of mouth..haha..so berhati-hatilah wahai para ibu...si bapa pula..apa yg di buat adalah teladan utk si anak..negatif yg di tunjuk,soon negatif jgklah hasilnya..

ok uols..renung-renungkan dan selamat berubah..insyaAllah..
Wassalam :D


bingkisan LyNn :ingat tu JAGA ALLAH,ALLAH PUN AKAN JAGA KITA..islam tu mudah lg memudahkan kan?

Sunday, April 14, 2013

Manusia bermulut busuk bak najis BABI...eUuUuwW...

Wrote by Lynn Easyanz at 11:32 PM 0 comments
Assalamualaikum,
Pernah tak uols bercakap dgn someone yg uols rasa..ergh..tak guna bercakap dgn diorg..bkn paham bahasa pon!!stress aku laaa!!pernah tak?pernah tak?

Cakap tak guna akal..tau nak blasah ckp je kan?pikir hati sendiri jer..hati org lain?ingat org lain tak de hati dan perasaan utk nk marah or maki hamun mcm kau jgk ker?haa..pernah tak uols?apa rasa bila berhadapan dgn org camni?haha..seriously bg i la kan..nk tergelak..sbb manusia yg macam nie slalunya ckp kosong..so mmg nk tergelak la kan?betul tak?i prefer more to laugh than get mad..wat pe nk marah..marah tu kan sifat syaitooooon!!..haha..kau ade?so most  of the time bila i berhadapan dgn org yg mcm nie i prefer berdiam jer dari berkata kosong gitu.(dlm hati mengekek ler jwbnye)..hehe..uols mcm mana pulak?nasihat i,jgn risau uols..berdiam jauh lbh untung..yer mereka nie akan ckp la yg berdiam tu pengecut,takut and bla,bla..tak per uols tu semua taktik jer nk suruh kita jd mcm diorg jgk..which is kwn dgn syaitoooon..haha..so pedulikan jer..sometimes dgn berdiam lg cara terbaik selesaikan masalah..samaada diorg tu at the end akan diam jgk since tak di layan karenahnye tu or else teruskan sikapnye tu mcm anjing salak bukit..haa..so?faham anjing salak bukit?tnya encik Google.and sometimes,dgn berdiam laaaagi buat diorg nie panasssss..hots and spicy....kekeke..

kadangkan org mcm nie i rasa better kita ckp dgn kasut lg bgskan uols..hehe..at least kasut tu dh sah-sah kita tau tak de akalnye...ngee :D..mcm nie haa..hati pun tenang aman damai je..wahaha..kau hado??
haha..i sendiri tgk picture atas nie nk tergelak..hadoii..tp message yg nk di sampai tu yg penting ok uols..
dah sah-sah yg suka berckp kosong a.k.a maki hamun nie org yg tak cukup ilmu di dada..low IQ..so buat ape kita nk rendahkan martabat kita same mcm diorg nie..am i right?hihi..dh mcm berceramah nie..

actually tak de topik menarik nk di celoteh kali nie..nie spontan idea..tp rasa mcm ok je kan..hihi..
ha lagi..manusia yg mcm nie lah yg dikatakan bermulut busuk bak najis baaa..haa..tak nak lah sebut byk-byk..faham sendiri la uols..why i ckp mcm tu?bkn sbb tak gosok gigi ok (tp mmg kau tak suka gosok gigi pun kan?blh ar double busuk!hihi :P)haa..ini busuk sbb mulut tu hanya tahu mengeluarkan kata-kata yang tak berfaedah dan tak mendatangkan untung jer....tak ke busuk tu uols?najis mukhaffafah gitu....hikhik...peace no war..
                               
terbeliak kau?mata terjojol muka kembang dh mcm baaa_i nie dh kenapa?terkejut tgk i ckp dgn kasut ek?new technology ma..plus a good advice from me okay...hahah!!

akhir kata nasihat i....hidup jgn takabbur dan jgn sesekali memutuskan silaturrahim sesama kita ok..tak cium bau syurga tau..kita nie seeeeemua bersaudara...nasihat buat semua dan diri sendiri jgk ;-)


bingkisan LyNn : hopefully di jauhkanlah diri i,keluarga i dari makhluk-makhluk yg mcm nie yer..amiin..

Friday, April 12, 2013

Jalan-jalan,kerja-kerja...

Wrote by Lynn Easyanz at 9:19 PM 0 comments
Assalamualaikum
Nielah hasilnye i jalan-jalan Perak last week...
Punya la nk tgk Menara Condong haa..dr umah lagi,tak sampai Perak pun lagi..all the way ok di mulut asyik ckp nk tgk Menara Condong..hahah..almaklum ler tak pnah tgk in real lagi ok..asyik tgk dlm gambar and tv jer..so..haa..akhirnya dapat jgk kulihat secara live..hehe..:-
ni pemandangan waktu mlm dr Night Market sekitar situ..colourful..cantik..kejap-kejap warna lain ha..but i sempat snap 2 warna jer..tak larat dh org ramainye la
 nielah taman buah-buahan..haa..sebesar-besar alam buah-buah yg ada disini ok..tak pcaye?ha tgk la sendiri...haha...gurau je..nie antara "monument" di sekitar bandar di situ..i teruja so snap ler gambar..hehe..

actually tak byk berjalan pun sbb byk kerja yg nk di settlekan..hurm..jln-jln nie pun sambil-sambil settlekan kerja..boleh?bercuti sambil kerja?dh knp kau Lynn?sediiih...haha..tp okla kan..janji dpr relaxkan minda dr tak langsung kan..kejap pun jd lah..
 Wassalam!!

bingkisan LyNn : tak byk mane pun jlnnyer tapi nk jgk kau share kan Lynn..haha..gila menaip katanye..


Raja dah datang uols !!!

Wrote by Lynn Easyanz at 8:36 PM 0 comments
Assalamualaikum,
uols,jgn lupa malam nie..

haa..mlm nie 1st episode ok..dh start mlm nie uols 14/4/2013..suke gelak kan?suke kan?haa..same la dgn i..hahaha...so mlm nie dh start

akan di tayangkan setiap Jumaat jam 10.00 malam...hanya di Astro Warna (132) dan nak lagi meletop-letop kebabo0om,blh jgk saksikan di siaran Astro Mustika HD (134) uols!!!!...haaa..cpt2..upgrade ler ke Astro BEYOND pasni..hihi (promote lagi..haha)..

ok dh maghrib jom-jom!!

Wassalam :D


bingkisan LyNn : apalah si Jozan nk bikin kecoh musim nie kan..hahah...

sihat dan cantik dgn mudah..rahsianya..

Wrote by Lynn Easyanz at 2:03 AM 2 comments
Assalamualaikum,
Hari ni jer mood nk menulis kau datang bertubi-tubi..ade jer yang nk di share dgn uols..ha..tanda kasih i pada uols gitu..shring is caring katanye..

ha..kali nie nk share..mcm mana i menjana pendapatan di samping menjaga kesihatan dan kecantikkan i nie ha..(cantik ke?"sihat" yer..haha)..ramai yang selalu mengomel a.k.a merungut yang gaji bulanan tak cukup..lagi besar gaji lagi besar blanja..mami i ckp,besar periuk nasi besarlah keraknye haa..so ramailah yang mula mencari pendapatan sampingan dgn cara berniaga..haa..kat sini i nk pesan sgt-sgt..jgn dgn mudah join apa-apa business tanpa usul periksa..tak semua business itu menjanjikan pulangan atau untung seperti yg di janjikan..so periksa betul-betul ok uols..

ada plak yang memerlukan modal yang ribu-riban (ade ke perkataan nie Lynn oi??) utk memulakan business tersebut..ada pulak yang produk itu sendiri mencecah sampai ribuan ringgit hingga menyebabkan pelanggan terpaksa membayar secara ansuran kerana tidak mampu membayar penuh dalam satu masa..nahh di situ secara tak langsung antara faktor yg menyebabkan kita sendiri pun sukar utk mendapatkan pelanggan utk produk kita uols!!..dua-dua pihak susah..nk business utk menyenangkan tp jadi sebaliknya pulak..

amboi..dh mcm bersyarah dh i kan..hihi..well nilah akibat menulis di malam hari..haha..
so..byk research yg i buat sblm memilih business yg nak di jadikan sumber pendapatan sampingan i di samping kesihatan and kecantikan  terjaga..
eh hello..nk join jadi member tak sampai rm100 pun ok!!!apa lagi join terus..Tips:perniagaan yang terbaik adalah perniagaan yg memerlukan modal yg sedikit tetapi pulangan yang byk...haa..mmg memenuhi syrt sgtlah SD2 nie..mesti uols dh pernah and slalu dgr kan..SD2 smakin meletop dh sekarang nie di pasaran..yes mmg ini Multi Level Marketing (m.l.m) tp ini yg berdaftar dan SD2 nie berada di tempat yang ke-78 di antara seeemua m.l.m yg berdaftar ok..sama mcm AVON sumer tu jgk..mempunyai kedudukan yang kukuh..

i join secara suka-suka..tak niat nk serious pun tp bila dh join rasa seronok pulak business nie..
utk lbh details ttg SD2 nie,uols leh tgk sini..mcm-mcm ada..jgn rambang mata sudeyy..hehe
i join bkn jer sbb nk tambah pendapatan sampingan tp sebab utama i ialah kesihatan i dan keluarga disamping kecantikkan jgk terjaga...SD2 utk kurus..Alpha Lipid the whole family blh mkn ok..dr dlm perut smpai lah dh tua ha..kan ke sgt berbaloi tu dan menjimatkan?

ok rasanya tu jer nk share utk entry kali nie..
ha..nk join iols tak uols?blh jer..jgn malu-malu uols..anything just let me know ok syg-sygku..

Wassalam :D


bingkisan LyNn : bersama kita menuju matlamat bebas kewangan bak kata pakar perniagaan online kita En.Irfan Khairi..hehe..he is my idol yaw!!

Jadi gangster dpt upah gelang..masyuk!!

Wrote by Lynn Easyanz at 12:11 AM 0 comments
Assalamualaikum,
Alhamdulillah..dgr citer dh tertangkap pun budak-budak yang pukul ketua darjah sendiri hanya di sebabkan handphone tempoh hari..apa macam sekarang dik?rasa hebat tak sehebat masa adik stand by nk beraksi belasah kawan yang tak bersalah tempoh hari?hebat tak?bangga tak?seronok tak sekarang?kan dh dpt upah "gelang" ha..seronok?
But honestly,i rasa kesian pulak..budak-budak..pemikiran tak matang lagi uols..cubalah kita sama-sama fahami resam jiwa remaja mcm diorg nie..i sendiri mengaku yang i byk gile buat stupid things masa i di usia budak-budak nie yang mana kalau sekarang i fikir-fikir blk.."erm..hello whylah aku mcm tu dulu ha?why buat mcm tu?erghh..stupid gile kot!ape la aku pikir ha??arghh..bangangnyer"..and tak di nafikan ramai di luar sana pun mcm nie kan..lumrah hidup semua nie uols..

so cukuplah sekadar kita bg kesedaran secara lembut pada diorg nie so that diorg sedar dan tak membesar dgn sikap yg mcm nie..sedih,kesian pulak tgk budak-budak nie di maki hamun sejak tersebarnya video tu hari tu..i tak ckp i sokong diorg..cuma..let's imagine budak-budak nie adalah adik or anak kita..apa uols nak buat?for sure you'll ask for a 2nd chance kan..lagi pun..api bkn lawannya api..tak di nafikan tempoh hari masa i tulis entry nie,i pun sgtlah marah dan bengangnye..setan menguasai diri kau..mau tak hangin satu badan..haha..but bila di fikir blk..sbg manusia,semua org pun buat silap..apatah lagi kanak-kanak mcm nie ha..

harapnya  lepas nie adik-adik nie jdkanlah kejadian nie satu pengajaran yang sgt besar dlm hidup dan berazam utk berubah menjadi insan berguna..prove it dear..prove pada semua org yg dh maki hamun,hina adik-adik tu yang korg bkn lg budak yang sama di masa akan datang..prove to them ok adik-adikku..
smoga semua di adili dgn bijaksana..insyaAllah..

Wassalam :D


bingkisan LyNn : hopefully tak de lah budak-budak lain yang nk tiru sikap yang mcm nie and harapnya gejala gangster ni dptlah di bendung dr sekarang..


Thursday, April 11, 2013

Nak cantik nie ubatnya

Wrote by Lynn Easyanz at 3:11 PM 0 comments
Assalamualaikum and Salam cantik uols,
haa..salam cantik tuuu...sape tak nak cantik btol tak?salah satu faktor cantik dtgnye dr senyuman yang menawan..haa..mcm mana di katakan senyuman yang menawan tu ek?

mesti la dr gigi yang cantik dan putih berseri..kalau kuning gigi tu??ergh...cantik ker uols?pikir sendiri la ek..hihi..You can’t hide yellow teeth,you can only get them whiten or take better care of them using toothpaste and brushing your teeth okay!wakeup call dude..ngee :D....so kali nie nk share a.k.a promote dgn uols pasal satu produk teeth whitening nie ha..

actually i baru jer beli semlm and baru je lagi mencubanye..tp nk promote jgk lah since even baru pakai 2 kali jer so far (smlm sblm tido and pagi ni once bgn tido after eating my collagen..hihi).tp rasa sgtlah best..
in just 2 weeks ok blh dptkan gigi yang putih lagi berseri..tp dgn penggunaan yang betullah..mcm mane yg di katakan betul tu?haa..nak tau?kena ler beli and ada terdapat di kotak cara penggunaan yang betul ;-)
pastinya masing-masing akan punya perubahan tersendiri la kan..mana produk pun mcm tu..lain org lain cara perubahannya..ikut pada badan masing-masing..

again,you can’t hide yellow teeth..so why don't you use a toothpaste that will whiten them for you each and every time you brush? Not all whitening toothpaste do what they say, you can tell most even people don’t believe the claims that a toothpaste can whiten your teeth. (I was one of those till I tried this toothpaste yaw!!hahah..no offence ok..haha)


so jgn tunggu lama-lama nanti lama-lama gigi kuning tak de sape nak pandang..la..la..laa...
slamat mencuba uols!!especially to those coffee drinker a.k.a caffeine addict..

Wassalam :D


bingkisan LyNn : dah cuba baru tau ok..tak cuba jgn ckp ape-ape okay dude ;-)

sound direct terus ke kamu dan kamu

Wrote by Lynn Easyanz at 2:13 AM 0 comments
Assalamualaikum,
Renungan bersama..
so jgn cpt jd marah atau sakit hati kalau ada yang dtg maki or marah kita uols! sbb kita sedia maklum mereka seperti yang tertulis di atas nie ha..simple as that uols...;-)
malah kita harus kesian dan simpati terhadap mereka ini sbb belum cukup ilmu di dada..(kecik-kecik mak ayah hantar gi sekolah suruh blajar tak nak blajar,gi berdating,ponteng,jd gangster je kau kan..nie la hasilnyer..)

Islam itu indah..Islam itu mudah lagi memudahkan..peace no war....


bingkisan LyNn : mcm byk jer kata-kata yang best utk di share mlm nie..ngee :D peace lagi :P

Astro bikin panass lagi !!!!

Wrote by Lynn Easyanz at 1:48 AM 0 comments
Assalamualaikum,
Hai pejam celik tak sangka program kegemaran i dah nk masuk musi ke-2 uols!
menjerit i bila tgk 1st iklan kat tv haa..hehe..apa lagi..nie ha..
excited uols...uols pun mesti minat gile kan..last season dpt sambutan yang agak hebat ok..and for sure lah season nie lg-lg ha meletop-letop ok..tak sabar menanti..;-)

akan mula di tayang kan pada 20 April 2013 ini pada pukul 9.00 mlm setiap hari Sabtu hingga Selasa hanya di Astro Ria (104) dan juga Astro Mustika HD (134) uols!!!!!!..haa..nak lagi mengancam and lg feel,tgk ler HD uols..cpt-cptlah upgrdae ke Astro HD pd yang masih belum upgrade yer (sempat lagi nk promote tuu..hihi)..

oklah jgn lupa tau uols..majulah chef utk negara..haha..suddenly kata kau..
Wassalam :D


bingkisan LyNn : agak-agak,sapelah favourite selebriti kali nie ek?hermm...no hint la..

Tuesday, April 09, 2013

Lan todak konon!Lanc_u adalah!hehe..

Wrote by Lynn Easyanz at 11:06 PM 2 comments
Assalamualaikum,
Dah tgk video di atas tu?dah?dah?ape perasaan uols?ohmy..marahnye tgk!dasar budak-budak low IQ!gi sekolah buang duit mak bapak,bg semak sekolah jer..yang tau nk blagak je gi sekolah ha..tnya 1x1 pun blum tentu boleh jwb gayanye tu..

apelah perasaan mak bapak diorg nie kalo tgk video nie ek?ni adalah pewaris-pewaris negara masa akan datang..aduuh..ape perasaan uols bila tahu bakal-bakal pemimpin org-org yg mcm nie?ape nak jadi diorg nie?sampah masyarakat betul!!HARAP SGT DI TANGKAP SEKOR-SEKOR BUDAK-BUDAK YANG MEMBELASAH TU DAN DAPAT BG PENGAJARAN YANG SEPATUTNYA!!stakat hantar gi juvana trus,tak jalan dh nie..better di hukum terlebih dahulu..bg sebatan yang perit biar 2,3 bulan terlantar atas katil tak leh gerak.baru ade akal todak ke tidak!!!!!!..erghh marahnyer!!

ade sape-sape tau sekolah mane nie?aduuh..sedihnyela i tgk..mcm nk nangis pikirkan budak yang di belasah tu..berani jamin,budak tu balik tak citer kat family pun yg di di belasah..tp bodohnyerla yang belasah tu..nak jadi famous pun agak-agakla..byk cara lain lagi dek oi..siap kau upload lg videonye kan?bijak sgtlah tu?bangga la jd Lan todak kononnyer?

PIHAK POLIS HARAP DAPAT AMBIL TINDAKAN SECEPAT MUNGKIN SEBELUM PERKARA NIE MEREBAK DAN MENJADI PERKARA BIASA DI KALANGAN MASYARAKAT TERUTAMA SEKALI DI KALAGAN PELAJAR SEKOLAH..

seriously kalaulah budak-budak tu ade depan i skang nie,mmg sepantas kilat ke terajang tepat kat anu masing-masing biar tak berzuriat terus!!arghhh!!marah nie!

pada adik yang di belasah tu,akak harap tak de kecederaan yang di alami yer dik..huhu uwaaa :'(
sabar dik,doa byk-byk supaya di lindungi dari segala musibah yer dik..anggap apa yang jd nie ada hikmahnye..everything happen for a reason dear..jgn jadi mcm diorg,jgn ade niat nk membalas ape yang dh diorg buat..nanti tak ade bezanye adik dgn diorg tu sume ok..blajar rajin-rajin so that boleh jd manusia yang berguna utk keluarga,bangsa dan masyarakat..(haa..dh mcm bermanifesto dh kau ha..adui..emo terlbih dh ni..haha)

oklah that it..Wassalam..


bingkisan LyNn : harap dpt info berkenaan kes nie dlm masa terdekat..PLEASE PDRM!!!


~ ~ keunikkan tersendiri ada di sini ~ ~

Wrote by Lynn Easyanz at 4:53 PM 0 comments
Assalamualaikum,
Hari nie...petang nie..i berblog di kala keboringan yang di tahap max punye..
sume org kerja i jer lepaks rumah mengalah suri rumah uols..

so sambil lepak-lepak..i layan youtube and terjumpa la plak satu klip nie ha..tak tau la i ke yang ketinggalan zaman atau zaman yang pergi tak inform i..ngee :D
uols knal Tasha Manshahar?haaa sudah-sudah..i tau uols sure knal lah...tak yah nak perli i ok..i jer yang tak knal..sorry Tasha..serious tak knal you..but i know you sgtlah talented..keep it up dear!!

haa..tak kurang jgk ramai yang mengkritik dia nie ha since dia berhijab kan..
suara auratlah,tutup aurat tak cukup syaratlah,jubah jahiliah lah,lenggok badanlah itu lah ini lah..
aiyaa...gi tegur yang sah-sah tak tutup auratlah..ermm..mcm yang tgh tulis entry nie ha..hahah..ok fine..sentap nok..tak sampai seru lagi nok..woi..xde istilah "sampai seru" la Lynn oi..pakai tudungkan wajib..obligation faham?sebut btul-btul..ooobliiigaaation..ok fine,fine...on off..jap pakai jap tak..haaa..ok kan dari tak pakai lgsung..choii..kau ingat switch ke ha ade button on off?...diam mata kebil-kebil wat muka sekupang.(ckp tgk cermin)..ape i merepek nie..tp message yg cuba i sampaikan nie ialah..no one perfect..masing-masing ade kekurangan ade kelebihan..sbb tu lah Tuhan ciptakan kita untuk saling melengkapi...

ha so berbalik pada topik asal pasal si Tasha Manshahar nie..
i love her klip,her voice,her pronunciation..best sesedap telinga mendengar..tp ada jgklah lagu yang di nyanyinya agak kurang best dia punya pronunciation..mcm lagu Maher Zain number one for me..see,no one perfectkan..tp tak pe..practice make perfect uols ;-)

antara klip dia yang i suka
love the way she sang the song and important is love the way she pronounce each words..herm..kau mampu ke Lynn?ok sedar diri..hashtag sentap...haha.. 

ha so seharian nie asyik layan klip-klip minah nie jer ha dari tadi..lepas satu,satu ha..ade ok ade tak..biasalah baru lagi kan..bakat baru uols..ape pun all the best Tasha yer..to all the haters,tau uols syg dia nie that's why byk bg kritikan yang "membina"..thanks on behalf Tasha..tanpa uols dia takkan tau kekurangan yang dia ada untuk di baiki di masa hadapan..chill !!;-)

Wassalam :D


bingkisan LyNn : Clora studio ade kosong tak??nk joiiiiiiiiiiiin...hahah


Sunday, April 07, 2013

relax take it EASY wahai Easyanz

Wrote by Lynn Easyanz at 8:53 PM 2 comments
Cik Norul : Why don't you type it out then print instead of you print then write it down?tulisan dh mcm cakar itik lagi mau write it down ke?
Me: Excuse me,tulisan doktor ok not cakar itik..OHEMGEE!!why am i so blurr!!why?arghh!!*marah diri sendiri*..why you xckp awal2 ha??kan dh membazir kertas!!masa!penat lagi ha!!aaaa..marahnye!!
Cik Norul : Eh,u ke i yg bdk IT nie?
Me : gedebushhh @#%$$% belasah cik norul yg tak bersalah..who cares!!



Assalamualaikum,
ok itu adalah antara perbualan i dgn Cik Norul last night while i'm doing my things..
isi borang yang berlambak-lambak tu la ape lagi..i need to submit semua borang tu within 3 working days..so mana tak kelam kabut kau..mana nk isi lagi,mana nk print lg,mana nk scan lagi..erghh..gelabah habes..
so 1st thing yg i buat ialah i print semua borang-borang tu dulu untuk di isi kemudiannya..then suddenly dtglh si Cik Norul nie after i done print all the borang ok....dgn gaya yang bersahaja lagi selamber,dia ckp kat i why i print semua borang kosong tu tanpa taip terlebih dahulu apa yang patut di isi dlm borang tu?kan cantek and lagi kemas..cepat pun cepat..
i pun ape lagi mcm nk jd The Hulk je ha masa tu if possible!!!erghh..knplah i tak terfikir mcm tu kan?even i sedar tulisan i nie mcm doktor kan..arghh..tensionnya!stress!stress!!

aduhh..dia dtg tak sampai 5 minute,kerja i dh blh settle down dan tak serabut lagi ha..
i yang dari pagi lagi ha khusyuknyela atur step by step ape nk kena buat but almost midnight pun tak settle-settle lagi..ape kes!!!..erghh..next time i buat kerja you duduk sebelah mcm mak tgk anak buat homework!got it!!!??

moral is : jgn blagak tau ape kita buat..sometimes 2nd opinion tu sgtlah berbaloi..so jgn malu bertanya uols!!



bingkisan LyNn : sampai hari nie pun masih tak percaya yg benda simple as that pun i tak boleh fikir..ergh..marah tak habes lagi..haha..


jom check it out !!;-P

Wrote by Lynn Easyanz at 6:31 PM 2 comments
Assalamualaikum
Di petang yang indah ini..ingin ku kongsikan beberapa perkara yang molek di kongsi bersama..
peeeerghhh...ayat novel kau!!!...curlassss x uols?hahah...skim A habes!haha...

sekarang nie..mudah sgt kita tgk manusia yang sombong,takbur,hasad dengki dalam diri,rasa diri tu hebat berbanding yang lain..actually takut berdepan dgn mereka nie..bukan takut di sebabkan sikap mereka tu..tapi takut memikirkan diri mereka itu sendiri..bertapa angkuhnya mereka di dunia yang sementara nie seolah-olah tak ada dunia yang pasti itu..huhu..

mudah menghina orang lain di samping membanggakan diri sendiri pada orang lain..tak takut menjadi hipokrit ..baik di khalayak ramai tp hakikatnya DIA saja yang mengetahui..nauzubillah..mintak di simpangkan dari menjadi atau berkawan mahupun bersaudara dgn org yang sebegini..(bersaudara?ohmy)
Muhasabahlah diri ketika kita rasa hebat....Jangan pandang rendah pada semua golongan...Jangan tabur benih benih syaitan itu dalam diri kita..Itu semua sifat syaitan...Beristighfar banyak-banyak apabila kita ada benih-benih tersebut..Hormat menghormati itu akhlak yang mulia.


ingat tu uols..tua mahu pun muda..ISTIGHFAR BYK-BYK bila dlm diri dh mula ada sifat-sifat syaitan tu ha..nak ke jadi syaitan uols oiii?tak kan?so?beringatlah..jgn terlalu ikut sifat amarah dlm diri tu..

i pun akan menggeletar je satu badan bila cuba tahan dari sifat-sifat yang seumpama nie ha..tp ok wat..sabar tu mmg susah sbb tu besar ganjarannya..so apa lagi..byk-byklah BERSABAR ;-)..

peringatan untuk diri sendiri dan uol-uols jgk..
when i said 'uols', i mean you!!yes exactly you!

wassalam :D


bingkisan LyNn : biji sawi tau tak besaq mana haa?kecik jer ha...tu pun dah tak de harapan Syurga..tak gerun ker??


Saturday, April 06, 2013

Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

Wrote by Lynn Easyanz at 12:20 AM 8 comments
Assalamualaikum,
haa..susah nk mencari segmen yg menarik minatku ini..a bit cerewet kau..
then suddenly while sibuk stalk ke blog-blog org..terjumpa lah segmen yang begitu santai dtgnya dr mamat dlm banner bawah nie ha..actually,i tak tau lak ape nama dia..tp blognye nama 'Lelaki Ini'..so should i call you 'Lelaki Ini' wahai yang empunya segmen?apa-apalah..janji rock..ok..uols nk join?as usual,klik on banner okies dokies;-)
anyway i'm your blog's follower yang ke 502 yer wahai encik Lelaki Ini..
ok i'm done..simple and sempoi..segmen yang mcm nie yg kita cari...terbaek wokKkK...

so uols..mane-mane yang nk tambah kenalan.nk memeriahkan lagi dunia blog nie..ha jom ler join..ape tunggu lagi...slamat bersegmen uols..

Wassalam :D


bingkisan LyNn : jarang jumpa lelaki yang suka menulis nie ha and cara penulisan diorg pun lain dr kita blogger perempuan nie..so mmg suka terjah and skodeng blog diorg..


Friday, April 05, 2013

tenang and nyaman

Wrote by Lynn Easyanz at 11:25 PM 0 comments
Assalamualaikum,
Malam nie i berblog dari negeri Perak Darul Ridzuan..
ohmy...why?why i di sini?actually saja berhujung minggu di sini.
sgt nk jauh dr kesibukkan dan kesesakkan kota..
akhirnya alhamdulillah dpt jgk bercuti di sebuah kampung di Perak nie ha..

Yang blh i ckp setakat nie..suasana malamnya sgtlah sejuk..tak mcm kita di bandar..tgh mlm mau berkibas-kibas baju kepanasan,badan pun dah melekit-lekit..kalau blh nk naked jer tido..btol tak?
haa..tp kat sini tak..seriously sejuk..sambil menulis blog nie pun i rasa tenaaaang sgt ...hermm..

Esk seawal pagi nk keluar pekan tgk kehidupan org kampung di sini pulak.
nak ke pasar dan pusing-pusing sekitar kampung nie.. dan yg paling penting i mesti nk gi tgk Menara Condong,Teluk Intan..haa..tpt bersejarah tu..

ok nothing much..tu jer nk share utk entry kali nie..
Happy weekend uols;-)
Wassalam!!


bingkisan LyNn : menghabiskan sisa-sisa cuti yg ada sblm bermula hari-hari sibukku...

lagi segmen but.............

Wrote by Lynn Easyanz at 1:53 AM 0 comments
Assalamualaikum,
Salam sejahtera and salam power..
motif?smangat nk tekan keyboard lebih..haha..

haa..lately dh mula rasa agak busy dgn urusan harian..skali skala menjengah ke blog,ramai plaks rakan-rakan bloggers nie yang ajak join segmen diorg..thanks uols for inviting..so mls intro pjg-pjg i cut it short ok...
those yang bersegmen,MAAFKAN SAYA..because tak semua segmen i blh join..
segmen yang melibatkan rules yang mengharuskan peserta utk like fb,page,fb sponsor dan sbgnya sgtlah tak blh nk join..jgn marah uols..cuma sometimes tu,tak semua page yang kita suka yer tak?dari nk semakkan wall baik jgn like kalau tak suka..setuju?but no heart feeling ok..teruskan segmen uols and i wish uols luck with your segmen ok syg-sygku sekalian..but kalau nk suruh i just follow your blog without join your segmen ,my pleasure..just let me know yea..
and to those yg ada jg bersegmen but tak melibatkan rules yang sebegitu,jgn lupa ajak i ok..sepantas kilat i join;-)..seronok menambah kenalan nie kan...
Wassalam :D


Thursday, April 04, 2013

amazing = ajaib = miracle = SENYUM

Wrote by Lynn Easyanz at 5:43 PM 0 comments
Assalamualaikum,
Ya Allah..besarnya kuasa Allah..
Hari nie nak share dgn uols..tentang mimpi..haa..semua pun pernah mimpikan..tipula kalo kata tak pernah mimpi..and 1st thing yang kita akan fikir lepas bermimpi tu..mesti "ape maksud mimpi aku mlm td ek?"..
haa..betul tak?

ada yang cakap mimpi tu mainan tidur..ada yang cakap mimpi tu petanda..mcm-mcmlah andaian tentang mimpi nie kan..tp sebetulnya,dua-dua pun betul..

last entry i wish that i can start this new month dgn semangat baru and aura positif..Alhamdulillah,menjelang Maghrib at the same day i dpt good news ok..sujud syukur haa..rezeki bertambah-tambah..hopefully 2013 dan tahun-tahun akan datang menjadi tahun bertuah i..amiin..

actually..last few days before i dpt this good news..i mimpi,my mami mimpi and abah pun mimpi..
i search and keep looking apa maksud di sebalik mimpi-mimpi we'ols tu..sbb lately nie byk sungguh dugaan utk keluarga i..

mami's : mimpi arwah tok (ayah mami) dtg ke rumah..senyum je without say anything and dia bwk bunga yang byk almost penuh satu rumah we'ols.di letaknya bunga tu di seluruh rumah..mami speechless just ckp "ba dah mkn?"

abah's : mimpi suddenly burung terbang terus menuju ke arah Abah and  Abah sambut dgn tangan and terus letak dlm cage.

me : mimpi i menuju ke bilik tido mami,nk panggil mami keluar bilik but once buka pintu bilik mami,i saw satu lembaga hitam (hantu) berdiri betul-betul belakang mami..i was shocked gile masa tu!! menggeletar yang amat and yg mampu i wat masa tu cuma jerit Allahuakbar kuat-kuat smpailah terjaga dari tido..dh jaga pun jantung still dup,dap,Tuhan jer yang tau takutnyer i..hukhukhuk..

haa..itulah alkisah mimpi-mimpi yang di alami oleh my family and i lately ini..jom tgk apa antara tafsir mimpi-mimpi tersebut di dalam islam..:-
 
  1. Mimpi melihat orang mati atau orang yang telah mati : Akan muncul bantuan yang tidak disangka-sangka dalam keadaan yang sulit atau akan datang berita baik.
  2. Mimpi melihat hantu (lembaga hitam) : Segala usaha akan sukses dalam beberapa hari lagi.
  3. Mimpi melihat burung terbang menuju ke arah kita : Akan datang karunia, hidup akan tenang, dan damai.
  4. Mimpi burung merak datang kepada anda lalu anda tangkapnya : Menandakan anda akan memperoleh kekayaan atau mendapat anak lelaki
 

hah...itulah tafsir mimpi di sebalik mimpi-mimpi we'ols tu..tp jgn terlalu taksub takut terjadi syirik pula kan..apa pun,kita hanya merancang,DIA lah menentu segaaaaaalanya..am i rite uols?;-)

akhir kata..tak tau nak katalah..haha..erm,jgn sesekali mendoakan kesusahan atau kecelakaan pada orang lain..tak baik tu uols..stay happy uols!
Wassalam..


bingkisan LyNn : kegembiraan,kesedihan,kekayaan,kemiskinan mahupun kecelakaan..semuanya datang dr Allah bknlah dr manusia seperti kita apatah lagi dari doa org-org yg tak beriman...

Monday, April 01, 2013

datang lagi

Wrote by Lynn Easyanz at 12:32 AM 1 comments
Assalamualaikum,
April fool !!!!haha...tepat 12 tgh mlm..1 st April..
well..biasalah for sure ramai yang suka btol dgn April fool nie..
last year pun i ade share ttg sejarah April fool nie..jgn semudah tu sambut April Fool..
refer sini ...

haa..so jgn la suke-suke je nk ikut ape org buat tanpa usul periksa ok uols..
acttually takut kot kena April fool nie..hehe..tak suka wei...kang tak pasal-pasal jer mkn kaki 3 rasa..mau??!!

tp ada jgk yg harus di sambut sempena 1 April nie.haa..
contohnya mcm birthday kawanku Khairul Anwar a.k.a Butet...haa..nie tak pe nk sambut uols..
HAPPY BIRTHDAY BUTET..;-)


oklah hopefully permulaan yang baik di bulan yang baru yer uols...
Wassalam :D


bingkisan LyNn : smangat plaks masuk bulan baru nie ha..tarik aura positif byk2 ha..hehe


 

Design by LyNn Easyanz