Friday, March 22, 2013

Segmen : Jom pilih hadiah

Wrote by Lynn Easyanz at 3:04 PM
Assalamualaikum,
waahh..2 hari termasuk hari ni,dh 3 hari uols!!3 hari dh demam..hukhuk..hari ni baru berkesempatan nk berblog..actually last few days ade wat blog tour and tgk beberapa segmen yg menarik utk di join..tp since keadaan xmengizinkan i just go through jer..then sebaik jer on9 arinie ade plaks si comel mengajak join jgk that segmen so dgn rela hati dan xnak mengecewakan itu comel i join jgklah..hehe..thanks Miss Za sbb nak ajak i join maceh,maceh;-)

so ade yang interested tak?haa..tgk tajuk entry pun mau tak interested?gile kau..tak sempat hbs baca i tulis pun silap-silap dh klik itu banner and join..yer tak?haha..jarang-jarang skali org buat any contest yg boleh pilih hadiah yer tak?haha..so apa lagi?nk join?klik banner cute tu okay..

ha dan hadiah pilihan i plak..i want that LIP TINT (gile makeup kau..haha) and KEYCHAIN (kalau blh biarlah key chain yg ade mention about us the bloggers kan?kan?hehe)

herm..ha tu jer kot..slamat mencuba nasib uols!
Wassalam =D


bingkisan LyNn : cantiks cartoon kt banner tu kan?xde ke sape-sape nak wat banner guna muka i laks?nk gak feeling-feeling cute uols..ngee :D..


8 comments:

Miss Za said...

hehee..selamat bersegmen... gud luck!!

Jue said...

Mcm best saja kan...Nak join lah...heheh

CynthiaShin 欣倪♥ said...

From the same segmen :D visti mine too <3

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Lynn Easyanz said...

yes Jue..quite interesting..join ler..kalo u menang hadiah bg i..kalo i menang,i simpan je la..haha..blh?

AyuInsYiraH said...

salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Husna Izzati said...

awk jom join GA
http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/04/giveaway-by-di-2.html
hadiah sgt menarik =)

Husna Izzati said...

awk jom join GA
http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/04/giveaway-by-di-2.html
hadiah sgt menarik =)

 

Design by LyNn Easyanz