Wednesday, March 06, 2013

SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??

Wrote by Lynn Easyanz at 7:03 PM
Assalamualaikum,
Haaa...lagi..tamak kau kan Lynn..haha..
yeay..dlm sehari i join 2 segmen..kau ada?haha..what ever lah tp i join sbb tertarik dgn segmennya..nahh..kali nie pulak apa yg menarik?segmen ni dari Salju Creative..haa..nama pun dh creatives beb..tak hairan ler segmen dia pun creative abes (hey salju itu baju sgt cantiklah..kalah pun i nak jgk..haha)..
http://saljucreatives.blogspot.com/
 Banner Contest
why i said creative?they offer to give a free t-shirt with a nice and unique design yall !!!kita blh promote blog kita at the same time..isn't it creative and unique?..haa..suke tak?suke tak?sabar..sabar..uols nak join?klik kat banner contest kat atas tu...and Salju Creatives,kalau i menang,
t-shirt yang menjadi pilihan i adalah the 2nd one..yeer..mcm yg bwh nie ..and size L please..got it?good job..hehe!!
this design with size L;-)

last but not least...
Saya suka Salju Creative kerana namanya sama dgn my blog!!! snow = salju kan same tu..ahaks!dan tak lupa juga kerana Salju Creative menawarkan perkhidmatan yang menarik lagi kreatif sekreatif segmennya ini=D such as weeding card (yg elegant,yg budget,yg simple..ape lagi nak?semua ada,blh tgk SINI ),thank you tag,t-shirt design,hot stamping dan mcm-mcm lagi..go Salju Creative !!!

amacam,manis tak kata-kata i ini wahai Salju Creative?so..undilah saya!!!haha...anyway,nice segmen,nice promotion,nice t-shirt,NICE strategy ok..keep it up and all the best to you Salju Creative


bingkisan LyNn : creative segmen so far i ever join...i love their idea..CREATIVE !!


2 comments:

Kad Kahwin said...

thanks join..
nantikan pengumuman nama-nama pemenang contest ye dear:)

Lynn Easyanz said...

orite!thanks yea;-)and can't wait..hehe

 

Design by LyNn Easyanz