Monday, January 07, 2013

hye-hye 2013

Wrote by Lynn Easyanz at 1:44 AM
Assalammualaikum,
Hye..baru berkesempatan berblog di tahun baru 2013 nie..waahh..belum terlambat rasanya kan nak wish Happy New Year to all ..rata-rata pun semua asyik ckp pasal azam tahun baru jer tak habis-habis haa.. busanlah i..hehe..so mmg tak nak tanye uols pun..hihi...cuma,smoga tercapailah semua azam-azam uols tu yerr..

harapnyer:-
- yang suka berkata buruk tentang orang lain,berAZAMlah untuk berubah
- yang suka sibuk tentang orang lain tu,berAZAMlah untuk berubah yer
- yang ade sifat dengki pada orang lain tu,berAZAMlah untuk berubah
- yang suka bertalam dua muka tu,berAZAMlah untuk berubah
- yang bersifat hipokrit tu,berAZAMlah untuk berubah yer
- yang suka bangga diri tu,berAZAMlah untuk berubahr

i randomly talk yer...jangan ada yang terasa hati..if so,i am sorry awal-awal ok..

kesimpulannya,semoga tahun baru nie lebih baik dari tahun-tahun yang lalu pada kita semua ok..In Shaa Allah..

0oopss..lupe,satu lagi ..last but not least..

harapnyer:-
- yang banyak berhutang tu,berAZAMlah untuk langsaikan hutang tu yer..peace ;-)

next post i think to talk about family..dah lama tak komen pasal family kan..when i said family i mean all my blood line..mak cik,pak cik,sepupu,sepapat,semualah..so tungguuuuuu =D

Wassalam...


2 comments:

Anonymous said...

klakar la muka ko yan

Lynn Izyan said...

bukan aku kelakar dulu,kini dan selamanya ker?:P

 

Design by LyNn Easyanz