Thursday, January 31, 2013

I am the Hobbit :D

Wrote by Lynn Easyanz at 4:05 PM

Assalamualaikum,
Pernah bayangkan diri kita as a hobbit tak?hehe..kerdil i mean..sedar atau tak..we are the Hobbit...Nabi Muhammad (saw) jauuuuuuh lg besar dr kita tp kita sgt lah kecil kenit genit comel-comel je ha..

So..tgk atas..genit tak i?hihih..feeling-feeling comel gitu..ahaks!
New year hari tu..i tak plan nk celebrate mane pun but suddenly dpt tiket free plaks..for any movie ok..so The Hobbit menjadi pilihan..tak nyesallah..cerita sgt best...i'm loving it gitu..hehe..

Org sibuk beli tiket,i sibuk posing one after another tp tpt yang same jer pun just different pose..haha...gila glames uols..haha..

oklah just nak share i sbg Hobbit jer pun..ngee :D....(konon kecik sgtlah kau Lynn oi)

lotsoflove!!

p/s: ops!last day of Jan 2013??welcome Februari..



4 comments:

Anak Pak Muin said...

hi miss hobbit

Nadia Johari said...

yup..kita umatnyer yang kerdil..

Lynn Easyanz said...

haha..ye saye Anak Pak Muin

Lynn Easyanz said...

betulkan Nadia;-)..tanpa kita sedar..

 

Design by LyNn Easyanz