Friday, September 11, 2009

Editing,updating..erm.dating...:))

Wrote by Lynn Easyanz at 12:31 AM
salam....skang dh kol 12.32am..means baru jer masuk 11/09/09...esk ada kelas pg..tp nie baru jer siap2 nk masyuk tido..hurm...tetibe mlm nie mud nk update blog aku nie dtg..so smlman ngadap blog..so mcm ada cacat2 lg la blog aku nie..byk gak yg aku kaco..try itu try ini..last2 udoh jer blog aku..aku tgk..haha...wa..pejam celik pejam celik skang dh masuk 10 ramadhan terakhir..dlm 10 mlm nie la adanyer Lailatul Qadar...huhu...indahnyer kalo aku dpt thn nie coze thn depan belum tentu aku sempat jumpe ramadhan lg...huhu...tp aku nie byk lg ha cacat celanyer...susah la nk dpt mlm Lailatul Qadar...huhu..apa pun...wat sume kawan2 n family aku..moh le kite byk2kan amal ibadat moga2 kita antara yg terpilih utk bertemu mlm yg penuh keindahan dan keberkatan(kap ba ro kap alif tha nun..hehe)...erk...skali mcm ustazah daa..hihih...oklah mau masyuk tito...assalamualaikum w.bt;)

sucikan hati,
bersihkan diri,
hiasi peribadi..

--aKu GaDiS SePi--

1 comments:

Sang Arjuna said...

betul².. keberkatan.. yan.. be happy, dun forget IMAN..

 

Design by LyNn Easyanz