Wednesday, September 09, 2009

hidup aku,mylife,tentang aku...

Wrote by Lynn Easyanz at 1:35 PM
Assalamualaikum....hari nie tak da kelas...bgn tido mandikan kucing2 aku trus then bg diorg makan.pastu duduk ngadap internet wat FYP...hurm...tp kan hari nie aku rasa xbest mcm 2,3 hari sudah jgk...byk benda aki pikir..tensen jer rasa..geram ja rasa...serba tak kena ja...hurmm...esk lak ada kelas exhibition..kelas yg paling aku menyampah sem nie since lecturer yg ajar tuh dh tak mcm seblm nie...nak tak nak kena pi lah jgk sbb last week aku dh ponteng pun kelas nie..kang ponteng sokmo result kang truk la....actually kelas meeting je pun...nuthing jerrr...over jer lebih!!...xsabo nk habis cpt...apa lg ek...kadang2 bile duduk sj2..aku rindu la zaman dulu2...maksud aku kehidupan aku dulu..masa di penang...rindu suasana family aku yg mcm tuh..skang dh byk berubah since masuk kl nie..suma bw hal masing2..rasa terpinggir pun ada..huhu...tak sangka..apa yg aku minta satu masa dulu tp skang aku jgk yg nyesal xsudah..hurmm...dh laa..maleh crita tuh...anyway esk janji nk buka puasa dgn nonie kt midvalley...dia nk soping bj raya kt rania a.k.a anak dia daa...(anak aku gak tuuu!!)..so harap2 dpt lah hilangkan skit keserabutan di kepala aku nie pas seharian bersama nonie esk...kadang tu rasa nk duduk umah sewa dgn kwn2 smula mcm kt alor star dulu pun ada..windunyaa saat2 tuhh..huhu....tp suma tuh impossible..adoi..dh kol 10.30pm nie..sok kelas lak!!tp xngantok lg nie...huhu...tak sangka pejam celik dh nk hbs puasa..rasa mcm baru ja puasa..mggu depan kot maybe dh nk blk kpg aku kt penang...tp tu perancangan awal la...aku rasa mcm xmo blk pun ada..bukan apa..ntah la..tp xrasa nk blk raya penang pun tahun nie..baik aku duduk umah siapkan FYP aku dlm masa cuti nie..byk lg tak siap..itu lg penting..huhu...oklah kawan2..tu jer dulu utk hari nie...

2 comments:

Sang Arjuna said...

uiks.. dah padai guna bahasa klantan.. yan².. terharu ni.. nak pesan budu ke.. buleh makan ngan roti.. hahaha...

snow_girlz said...

haha..mie jahat..perli yann...mana ada budu mkn ngan roti..ish..xpenah org wat..ape daa..hihi:P

 

Design by LyNn Easyanz