Friday, August 26, 2011

~ Last day with Memory ~

Wrote by Lynn Easyanz at 10:18 AM
Bangun pagi gosok mata tido balik..hahah..tu lah aku hari nie..at last mintak bos work from home..u the best lah bos...Hari nie last day kerja before cuti raya..yaho0o0o0!!!!...herm..pikir pasal balik,byk hal lg tak siap nie..barang tak pack lg,kuih xsiap lg..erm..kereta tak check lg..uwaaa...serabut plak dah...apis,sapwan..help tgk kereta guek...meh la tlg sat na..nanti blanja aiskrim..heheh..Hari nie akan cuba siapkan satu jenis lagi biskut raya.Biskut kacang...yummy...my fav...huhu..hari nie gak umah kembali ceria dan riuh..yaya,aji,ipah,emi kembali ke pangkal jalan..hahah..Waaahh..esk ramai yg mula balik kpg dh...antaranya emi and raden..hermm..hati uols..ingat yg tersyg..hihih...
Ingat pasal raya nie..teringat zaman dolu-dolu..postbox pasti penuh lah dgn kiriman kad-kad raya dr peminat-peminat i..maklum lah i nie kan artis ..hahaha..xde ah..tp btol pernah satu thn tu smpai nk kuar kan kad dr postbox pun xblh..tersekat since byk btol kad raya yg smpai..bile di check..tiga suku jer kad raya aku..hermm..best sgt n terharu..then penat nk membalasnya plak..haha..kad-kad tu akan di buat perhiasan rumahku di hari raya...seronoknyaa..
Tapi skang..zaman dh berubah,dunia semakin canggih,IT menguasai segalanya..kad masih di terima..tp tak penuh di postbox lg dah..penuh di inbox.send via email,sms,facebook and mcm-mcm lagi lah..kad digital gitu.
Antara yg aku terima mcm yg aku attach ni ha..thanks to those yea...;-)
Thanks F&N a.k.a Fazz &Anne



Thanks En.Jay dan Cik Ein




Thanks Nadia


Pendek kata..kawan-kawan aku mmg yang terbaek dan yg tersempoilah.cantik,unik and kreatif kad raya uols...kenang daku dlm Rayamu okay..haha...raya!raya!raya!....




Yang TERharu,
Datin LyNn

6 comments:

zaCK cOmOt said...

xley jadi fOllOwer ker?hehe

Scarecrow said...

*senyum* =) abh siap pesan kt org via sms 'Ckp pd dia bwk dgn brs0pan di jln rya spya dpt braya sma kuarga trcinta smbil mkn sbl tumis ptai' tu merujuk kpd si adik le tu.hahaha..tp tang smbl tumis petai tu,org la yg rquest nk mak mskkn esk.kekeke

snow_girlz said...

Zack..jd ler 'i follow'..hihih..camner nk jd follower ek?haha

snow_girlz said...

ai cik emi..tlg pesan on behalf ke ape nie?haha

Scarecrow said...

takyah pesan. adik pemandu berhemah n pandai wat khemah.

snow_girlz said...

huh..berhemah?berkhemah tu btol ar..emi dok sebelah nanti jgn lupa ushar meter dia..takut emi naik flight jer nanti ha..haha

 

Design by LyNn Easyanz