Wednesday, December 12, 2012

12.12.12

Wrote by Lynn Easyanz at 9:46 PM
Assalammualaikum,
Nice date ha?for sure ramai yg mentweet,menfb,menbbm or memblog about this date kan..hehe..samelah iolls ..hikhik...
kan unik tarikhnye tu..ade yg amik kesempatan make it as a special day of their life..tunang ke,nikah ke or whateverlah..apapun congrate tu those yea..bagi i..nothing pun..biasa aje..
skang dh lewat baru ade mood nak berblog sambil layan lagu kat youtube..layan feeling tgh-tgh malam..
hangat lagi menyengat..the topic is...LOVE..ahaks..
sape sini pernah bercinta?hikhik..soalan agak bangang yes i knew it =D...
of courselah semua pun pernah kan...apa perasaan uolls masa bercinta?terasa dunia ini ana yang empunya..am i right?semua pun indah..uhuks..how i miss those time..mcm-mcm kerja gila di buat masa tu..skang bile di ingat balik..hihi..gelak sendiri..'hello aku ke tu?pls lah..apsal poyo sgt?'...
btol tak?btol tak?uolls feel the same tak?
then bile break plaks..aduuuuuhh..part paling yang tak suka di lalui..(taip sambil sengih ok)..bengkak-bengkak mata beb..hikhik..sampai rasa serik pun ada..btol tak?btol tak?.byk kenangan iolls dlm bercinta nie..pahit manis semua ade..but pahit lbh byk kot..damn..semua lagu sedih pun sedap di dengar time tu..peergh..sgt risau bila di kenangkan saat-saat itu..
but the truth is..i really thankful to those yg bg i all the pengalaman pahit manis itu..i lebih matang,lebih mengenali and lebih berhati-hati dalam soal LOVE skang nie...*wink*..*wink*..itu positive side lah..negative is i became more cerewetlah..howlah?ahaks!'sejarah mungkin berulang' kata Tomok..haha..suddenlykan..
to those yg dh lama tak contact but yet still jd follower blog i yg setia..current status is bujang lagi daa..hihih...wish me the bestlah ok..pada uols pun all the best ok.take care of your wife btol-btol..sayangi wife anda..jgn di kenang yg dh lepas...
so jom..i share skit picture zaman-zaman universiti bersama kawan-kawan yang mana time nielah hangat bercinta and apa dah jadi pada we'olls skang ok..
from upper left Nonie,Raza,iolls
from bottom left Fairus,Yanie,Dalila
so inilah kawan-kawan or teman-teman i yg rapat sedari remaja hinggalah sekarang..when i said rapat,i mean we'olls sekuliah,serumah,sebilik and mcm-mcm 'se' lagilah..hikhik..but,Yanie not one of us..Yanie teman sekuliah jer..so dlm pic nie supposely Yanie replace by Awien..later will show uolls Awien's picture ok..

so nielah antara zaman-zaman yang layan cintan habis uols..rindu ok bile ingat balik..i mean rindu zaman belajar..hehe..so,after we grad..masing-masing membawa haluan masing-masing yang further study,yang kawen..mcm-mcm lah..yang further study was iolls and Fairus the rest dh berjaya bertemu Adamnya gitu ;) so sweet...sorang-sorang getting married..chek it out:-
1st Razalah opening..,if not mistakenlah..masa nie iolls tgh sibuk di alam Degree plaks then dpt kabaran Raza dah nak kawen..hepy but sedey tak leh gi majlis sbb tgh exam..my  heart my soul,love u much
followed by Nonie..supposely Nonie further study dgn iolls but yang tertulis buat dia is to get married 1st then further study..sedey jgk tak dpt gi majlis sbb atok iolls meninggal a day before her kenduri..friends forever and love u much dear
then tak lama kemudian Awien plaks bertemu Adamnya..
yes this time iolls dpt hadir majlisnya and hepy dpt gi ramai-ramai dgn kawan-kawan lama..
all the best Awien..forget me not ok..much,much love..
Later on Dalila plaks ok..hello Dalila kot..she's one of  the best students kat U dulu,all her life is study,assignment,project,exam..tu jer..mana pernah ada bf pun..study,study,study sampai lebam..tup,tup dpt berita sudah mau kawen..terkezuuut but yet happy for her.plus,dpt gi majlis dia..rindu,sayang kamu my friend.
last but not least,currently..masih hangat lagi nie..masih pengantin baru lg nie..Fairus..
nie antara teman yg paling lamalah..since Diploma sampailah Degree we'olls still together.nie pun iolls usaha jgk sampai dpt gi majlisnya even jauh skalipun,happy,happy...thanks for everything and i love you so much Fairus..friend till ended..(erghh..tema dia tak tahan tu..RED ok!)

yeaah..itulah ceritanya about we'olls..sedari bujang sampai lah dh berdua (ada yg dh bertiga and berempat gak dh tu)..opss...belum hbs lg..hikhikk..nie..bwh nie..

iolls la uolls..nie baru last but not least..belum berdua apatah lagi bertiga or berempat kan..woop*
iolls lah closing..but jgn tnya lebih-lebih..don't know how to answer..jodoh ada,doakan saya that it;-)

oklah..itulah story yg iolls nak kongsi dgn uolls sempena date yang cantiks hari nie..12.12.12..
how abaout uolss plaks?anything special hari nie?ce citer,ce citer=D

much love,xoxo,







.

3 comments:

fairus aka ungu...:-) said...

suke sgtttt... miss uols gaks.... wlaupn masing2 dh bpunya iols pn xkn penah lupakn uols k hehehe pnjm word yan jap... sape2 dtg KL mai la umah 5rus kt kem sg. besi t tau...

Hdheadell said...

Love you too norlina izyan :') ... and all friend.

Lynn Izyan said...

jgn lupa each other yea..
sayang2 semuanya a lotss..
dalila..spelling nama cheq pun xbtol dh tu..double 'O' pls..hihi

 

Design by LyNn Easyanz