Sunday, November 11, 2012

rise and shine -xtvt-

Wrote by Lynn Easyanz at 11:34 AM
assalamualaikum,
apa aktiviti uols hari nie?let's talk about our weekend activities.
normally i love going out for jalan-jalan means watching movie dengan mamiku or my friends..or swimming!!yes! like it very much..beriadah sambil berhibur gitu since i love swim..but lately kan hujan so swimming dh out of listlah..sejuks uols..

lagi aktiviti yang biasa di buat di hujung minggu..apa yea..herm..yes lepaking at mamak and gossiping..ahaks!
but..nowadays dh kureng buat aktiviti nie dah since i gain a lot of kilos ok while doing this activity..haha..so stop!erm..paintball..suke tak?sangat-sangat fun ok..but i main yang Laser Tag tu..something mcm paintball jgk but tak kotor because guna laser jer..hehe..much more fun..uols should try.

latest activities...hiking..arghh..challenging but yet it's worth it ok..starting rasa sgtlah azab..tp at the end enjoy..so far baru satu bukit baru berjaya di tawan..so to those yang suke berhiking tu let me know ok..blh join the club..soon we plan hiking kat Broga hill tp tu lah..kena mantapkan lagi stamina;-)


 2nd or 3rd pit stop i guess before reach to top..erghh..
 finally..i did it!

santai..ahaks!
swim with friends..berlumba siapa yg lebih pantas ..ahaks!penat but yet fun!
Laser Tag..i'm loving it..

so..itulah antara my activity during weekend..BUT..for this weekend haha..just duduk rumah..cleaning..luar dalam,atas bawah..yess..hopefully can burn more calories...ops!..
best dapat buat byk aktiviti dalam sehari..terasa begitu aktif dan sihat;-)
ade siape-siape sini yang suka hiking?laser tag?swimming?blh la inform..mane lah tau kita boleh melakukan aktiviti-aktivit nie bersama..lebih fun kan..what say you?..
oklah for now..Happy Weekend you all..peace..

4 comments:

raden emiyathari said...

hiking tu ktner?tgk u cam pancit je..haha

blog's owner said...

haha..hey..steady je ok

zaCK cOmOt said...

wah...xtvt..kelass ko maria

blog's owner said...

maria mmg suke xtvt kelass zack..haha..pasni marathon plaks..join u..;)

 

Design by LyNn Easyanz