Saturday, November 14, 2009

berakhirnya dunia..

Wrote by Lynn Easyanz at 2:30 AM
hari nie 13/11/2009..10.00 pagi...bangun tido..trus mandi then ngadap laptop...semata-mata nk tulis blog..hehe..actually smlm bersamaan 12/11/2009 adalah hari terakhir aku bergelar pelajar..huhu...mcm tak percaya jer..sedih la plak nk tggal kawan2...lps nie sumer dgn haluan masing2 and tak kurang jgk yg nk meninggalkan zaman bujang dah..everythings change...huhu..dunia belajar kerja xsama dgn dunia belajar yg penuh dgn keseronokkan dan kebebasan..pahit time nk exam ar..perit study sampai xtido..smata2 nk kejar DL..hehe..dlm dewan exam smlm..tiba2 ja ter'stop' jwb exam terkenangkan yg hari tu adalah hari terakhir aku dgn suasana yg mcm tuh..hurm..sedey woo...yer la..since sekolah smpai la skang...hidup aku dh sebati dgn belajar...so tetiba dh hbs..masa berjalan kan...kita tak kan blh nk hentikan masa..hurm..tp..next week aku start kursus Java plak..huhu..a bit tough..harap2 aku leh bawa la...oklah...dah tak banyak nk celoteh..

-- GaD!s bLuR --

3 comments:

Abg AppleZ said...

congrat coz dah abis study. next plan?

Anonymous said...

sapa kata da abis blaja? kita xkan abis blaja selagi kita hidup.. n percaya, dunia baru yg bakal dtempuhi itu mungkin lebih seronok.. cuma kita takut utk tinggalkan dunia yg kita selesa, adab manusia, takut pada bayang sendiri.. sama mcm saya..

snow_girlz said...

amboi..sapa lak nie tetiba wat ceramah kt sini nie?hehe...tp sy tak pernh la takut dgn byg2 sndiri wahai encik xdak nama;)

 

Design by LyNn Easyanz