Friday, September 07, 2007

mid term break

Wrote by Lynn Easyanz at 11:03 AM
wahh...lame tol aku tak update blog..tu pasal apis always perli aku..heheh...erm...so..ada mase terluang nie aku tulis ler ape yg terdetik dihatiku ketika ini..heheh..
nk mulekan dgn ape ek?skang nie aku tgh cuti..mid term break..erm..busan jgk..tak wat per pun kt umah...cuti pun mcm tak cuti..ari2 wat kerja yg berlambak-lambak lecturer bg..huhuh..so,better tak yah holiday..heheh...tp ape pun aku hargai cuti yg tak lame mane ni pun coze at least ade jgk mase aku nk rileks..huhuh...boleh tido lewat..teruskan dgn aktiviti-aktiviti aku.hehehe...
apa lagi ek..erm..yg pasti aku rindu nk blk kampung halaman aku ar..penang..lama dah tak balik..time family blk..aku plak tak bleh follow.ada kelas..huhu...rindu serindu-rindunya seyy...
erm...
so,oklah..disini jer dulu..no idea at all...byee.....

2 comments:

aisarayuzumi said...

muahahahah...kalau selalu update...kan baguih....

snow_girlz said...

haha...tu la..slalu xlarat nk update maa..time kelas mmg xdak masa...

 

Design by LyNn Easyanz