Wednesday, October 19, 2005

no more,no more....

Wrote by Lynn Easyanz at 4:16 AM
erm..lame gile aku tak update2 blog aku ni yer...huhuh..aku malas sbenarnyer..so..arini pun aku tulis coze aku dh blur..tensen ar..tak tau nk citer kt saper...so aku pun citer ar kt blog aku ni..ade ke sesaper nk bace?tak yah bace ler...tak de maknenyerr....
aku bukan ape..bengang ngan kwn aku tu jer.(hehe..ngalah frust bercinta lg kan aku ni..poyo tol!)aku byk kali kecundang dlm berkwn ni...dan aku tak reti2 serik..then kali ni lak aku rase mmg tekad tanak ade kwn baik lagi dah.mgkin smakin matang dlm wat keputusan kuut.knp manusia mcm ni haa?aku tak mntak utk dibalas ape yg pernah aku wat kt dia tp at least hargai jer..tu pun tak leh ker?berat ker?susah ker?ntah lerr...aku pun bingung bila p k kan hal ni...huhhu..ape aku nk buat...kali ni mmg aku tekad..aku tak perlukan kwn baik lagi...tanak too close ngan sesaper dah...aku pun manusia ade perasaan..tu je ler..kang lebih2 tulis lain lak jd nye..wassalam..

1 comments:

leanordmiller1917992332 said...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.

 

Design by LyNn Easyanz