Friday, December 25, 2015

Ya Kekasih.

Wrote by Lynn Easyanz at 11:47 AM
Assalamualaikum!!haa..tak jawab dose..jawab saaaayang ler tuu..haha..
    ok..hari nie ho ho ho..Krismas a.k.a hari Natal uols...cuti ler apa lagi....but important is bknlah nk cerita about today tapi yesterday..24/12/15 bersamaan 12 Rabuilawal...Happy Birthday buat junjungan besar kita Nabi Muhammad s.a.w..kekasih Allah...alhamdulillah..banyak jgk tgk perarakan and sambutan yg menggalakkan di seluruh negeri...good job peeps!..and for me..hehe..tak de ape pun..bermalasan di rumah sambil di temani Si Teruna and Si Dara saye jer...
 
ini ler Si Dara saye..named Hazel..
kita kasi close up skit...this one sgt tame..mudah bg mkn..potong kuku..bg mandi..i lap u cayunk!!
ni Gusgus..nie agak notty!!grrr...nk tunjuk hero la kot..mmg erghh..agak susah nk handle..suke gigit2 manja dgn mommynye nie....but i lap u too Gusgus..muah ciked..
 nah..mommy present bj lagi ha..tp sowy my Teruna..ade gaun jer..haha..oklah..janji blue colour and it shows that u r a boy!hero!!hehe..
 Hazel..u looks gorgeous in red..hehe..my princess a.k.a my Dara..hehe..

       okeh tu je lah kisah ttg anaks2 saye buat mase nie..rasa nk gi bermain dgn mereka lagi lah kejap lagi..hehe..sementara ade mase byk nie kan..nanti time dh hbs cuti..dh keje..dh busy jarang2 ade mase nk bermanja2 dgn mereka..hehe..
      ha nie hadiah saye sempena maulidurrasul plak..bkn hadiah la tp org bg..hehe...mekaseh!!walau simple tp saye suke sgt calendar nie!!!!gile2 suke!!Bidadari Rasulullah s.a.w hokay!!!!!!dah la aku ni cetek ilmu skit..so dgn adenye nie secara tak langsung bertambahlah knowledge skit..yer takk?hihih..tq..tq..tq..im loving it!!!!!!!!
nie lah calendar yg di katakan tu...nice haaaa...tak sabar nk letak kat office..haha..nk catit cuti2 yg nk apply utk tahun depan..haha...

o0o0okeh..tu jer kot citer kali nie..tak byk..and for today..nk get ready lps solat Jumaat jap lagi nk siap2 ke KLIA menjemput my one and only hero...blk from umrah..;-).. I MISS YOU SO0O0 DAMN MUCH YA ABATI........


XOXO,
Lynn
 

Design by LyNn Easyanz