Sunday, October 14, 2012

hehe...

Wrote by Lynn Easyanz at 7:05 PM
hari nie terasa nk tulis,nak komen,nk cakap,nk tegur,nak nasihat...
skodeng blog aku pastu gi bawak mulut ngumpat itu ini..ishk,ishk,ishk..tak mo,tak mo,..Tuhan marah..
blog nie mmg la tpt aku bercerita,berkongsi aktiviti dgn blogger-blogger lain..kira mcm diari akulah nie..
so tak molah hipokrit..apa aku buat,aku tulis la kan..tak sangka plak jadi hot stuff!!!..haha..dok mai skodeng pastu dok pi propaganza,melodi suma cukup kat org ramai..tapi tak kisah tak da hal..aku ok jer..plus lg syok o0o0..haha..

aku rapat dengan ADIK..jd isu,cerita,canang sana sini..aku gi mancing dgn ADIK pun tak puas ati jgk,cerita sana sini,aku slalu keluar dgn ADIK pun isu jgkk..haish...pelik teman..hehe..hebat btol kuasa ADIK...di geruni ramai..hahaha.aku berak,aku kentut xmo amik tau gak ker..hihi...apa-apa ajelah labuuu..

actuallykan..blog aku nie tak di commercialkan sgt pun..2,3 kerat jer yang tau...so,sapa makan cili,dialah rasa pedas..ngeee:D


yg pening,
SnowLynn

1 comments:

raden emiyathari said...

I xterasa pedas pun..:P
biasa la..ada manusia yg pk diri tu mulia sgt..maksum..abes sume nk dikutuknya..U xyah layan..klu dilayan lg menjadi..I tell U..I kenal sgt dgn manusia pengadu domba nih!sabar ya..:)

 

Design by LyNn Easyanz