Thursday, March 05, 2009

A day with my princess

Wrote by Lynn Easyanz at 2:20 AM
morning2!!!..actually aku baru jer sampai umah smlm kol 8.30..baru blk dr melawat my little princess kt ipoh haa..jap jer aku kt sana..gi dgn one of my prenz mase diploma dulu.siti..gi isnin balik selasa..rasa xpuas dgn Rania...so kt sini aku attachkan gmbr2 Rania together dgn Nurul Ain...actually Nurul Ain dh nk masuk 3 or 4 month kalo xsilap..tp skang baru ade mase aku nk upload pic dia..bz skit sblm nie..tp aku just ade pic dia mase baru 2,3 hari dia lahir...so tgk la yer;)..puji blh..kutuk jgn berani ha...anak2 aku niee...



---> Ini lah princess aku yg sulong..Nurul Ain..mase nie baru jer beberapa hari..skang bape bulan dh..dh pandai ketawa..dh pandai ngorat kita tuu..hehe..



ha..ni my 2nd princess..actually time aku gi umah dia..skali mama dia ckp nama dia still pending ar..'Aliyah' tu xsure lagi..so aku panggil dia Rania;)..ni ler pic ??? Rania Az-Zahra(question mark coze name depan dia xsure lagi..yg kompem yg blkg jer..hehe)..mase nie baru 4 hari Rania di bumi yg nyata ini..hehe....



---> ni mase aku melawat Rania arituh..huhu..Rania jer sempat aku ngasuh..Nurul Ain xsempat pun lg..Nurul Ain jauh la..xde mase lg nk gi..hurmm...nnti dia xknal ar mami dia nie..tido jer si Rania nie..hehe..geram i...

3 comments:

0N!3 said...

x sabar nk jd mama ke:p

qila okeyh! said...

cute baby! akak! XP

Sang Arjuna said...
This comment has been removed by the author.
 

Design by LyNn Easyanz