Wednesday, December 17, 2008

sad,sad..huhu:(tribute to Sayangku Tom....:'(

Wrote by Lynn Easyanz at 4:22 PM
hari nie...17 disember 2008..perginya Mr.Tom..aku sedey bangat..aduh...1st time aku tgk saat2 terakhir dia...menangis aku bgn2 jer dr tido dpt tau Tom dh xda..Tuhan lebih menyayangi dia....byk kenangan dgn dia..mmg susah nk terima dia dh tak da..Tom i miss u so much...hurmm..aduh nie pun ada rasa sebak gak nie..hurmm....lama tol aku tak update blog nie..nie pun aku update sbb nk coretkan kisah aku dan tom (ceh..sastera ar plak aku nie)...anyway result aku pun dh kuar Alhamdulillah..result mcm yg aku harap2kan;)hehe..thanks to all praktikal team...hoho..xbape hari jer lagi nk melangkah ke final year..ohhhhhh tidaakkkkkkk...takut plus riso...hhuhuh..oklah..aku xtau nk crita apa dah..sedey2..tgh berkabung nie..nnti kalo aku rajin aku update lg ar blog usangku ini..aduh sedihnyeeeeeeeeeeer...eh..lupa lak..anyway Tom tuh kucing aku daa...nnti ada yg ingt pakwe aku laks..hihih...okeh..wassalam...

3 comments:

misTy said...

Yan, gambar kenduri dalila haritu ader tak?

email la..

fiez said...

berkabung pakai bju hitam x cik yan..?

Shaira said...

Napa dgn Tom? Accident ke?

 

Design by LyNn Easyanz