Saturday, April 28, 2007

erm......huhu..hari2 Aku

Wrote by Lynn Easyanz at 12:58 AM
ai..lame tol aku tak post kat sini ek...erm...bukan ape..malas tol..ada jer yg nk kena edit..ni dah gmbr tak kuar..mls tol aku.....erm...ari ni jumaat..td balik kelas aku gi jmpa member lama aku jap kt kl sentral...but...tak tau la apa aku rasa...suppose aku hepy..but..jauh disudut hati..aku sedih..erm..dunno y...susah nk citer..so forget it.....:(apa yg aku nk ckp xleh nk kuar..susah..kekadang tensen gak.....i feel stupid rite now and don't know y...hate myself..sory to say that..ARRRRRGH.........!!!!!!!bye.........

7 comments:

aisarayuzumi said...

aiii...kawan lama ka exboypren lama nie...lain jaaa bunyik...heheheheh

maelzx said...

huh. kl sentral. aku kat mj. ngan zaem. hehehe. takpa la yan. tak bleh keluaq, simpan dulu. nanti tak pasai2 keluaq yang lain sama .. susah.

hehe.

aku idupkan balik blog aku tu. dah letak anti spam. asyik2 spam je. tensyen akoo.

Shaira said...

Sabak naaa Yan... Nanti hang ok lah tu, hehe

maelzx said...

shaira pun dok mai melawat merata blog dah... hahaha.

shai, yan sentiasa ok tau. dari dulu sampai sekarang. menten ja ....

Shaira said...

Hek elleee Mail ni, hahah. Tulah dah rajin lawat blog kawan2 :)

maelzx said...

shaira oh shaira. yan oh yan. cepat la update. kekekeke.

palie said...

kwn lama mana tu...ada yg saya kenal? lama tak sembang...tp saya sgt busy dan saja mem'busy'kan diri...nak jd lalang skrg...ikut ja ke mana angin tiup...wish me luck... ;)

 

Design by LyNn Easyanz